Index Vakbarát Hírportál

Gyűjtést szerveznek a Jókai utcában megsérült balerinának

2023. július 19., szerda 06:24

Tóth Nikolett táncművész 2022 júliusában sérült meg, amikor a budapesti Jókai utcában egy épület leomlott. Az omlás miatt súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett. A Margitszigeti Színház most úgy döntött, hogy gyűjtést szervez, amivel a balerina rehabilitációjában próbál segíteni.

A Margitszigeti Színház gyűjtést szervez Tóth Nikolett táncművész részére, aki 2022 nyarán sérült meg, mikor leomlott egy épület Budapesten. A balesetkor a táncművész súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett, most a rehabilitációjában próbálnak segíteni neki – írja a HVG.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatják be az ExperiDance Fergeteges című előadását, amiben Tóth Nikolett táncolta Sissi szerepét a balesete előtt. Az előadásra jegyet váltók 1500 forinttal támogatják az alapítványt, melyet a balerina megsegítésére hoztak létre, emellett gyűjtőpontokon is lehet adakozni.

Ezalatt a borzasztóan nehéz és megterhelő időszak alatt nagyon sok erőt ad és mélyen meghat, hogy nemcsak a nagyszerű barátaim, hanem milyen sok hihetetlenül nagylelkű és szerető ember próbál nekem segíteni, támogatni, ki ahogy tud, a felépülésem során. Mindez pedig még több erőt ad a gyógyulásomba vetett hitemhez

 nyilatkozta a táncművész.

Rovatok