Index Vakbarát Hírportál

Jelentős kedvezménnyel lehet elutazni a Balaton-átúszásra

2023. július 20., csütörtök 09:25

2023. július 22-én rendezik meg a Balaton-átúszást, immáron 41. alkalommal. Az eseményre 50 százalékos kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp állomásra, és onnan vissza. A MÁV-START szerint érdemes a jegyeket elővételben megvenni, mivel a vonatok betelhetnek.

41. alkalommal rendezik meg idén július 22-én a Balaton-átúszást. Aki szeretne ellátogatni az eseményre, Révfülöpre és onnan vissza 50 százalékos kedvezménnyel tud jegyet váltani – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Az alkalmi menettérti jegy július 21-én 0:00 órától 23-án éjfélig érvényes utazásra. A jegyet érvényesíteni kell a rendezvény helyszínén a visszautazáshoz.

A MÁV-START emellett az utasok figyelmébe ajánlja a Balaton24 és 72 napijegyeket is, melyekkel az érvényességi idő alatt korlátlan számban utazható be a Balaton környéke.

Várhatóan a nagyobb utasforgalom miatt néhány északi parti vonathoz két pluszkocsit csatol a MÁV, továbbá hosszabb szerelvénnyel közlekednek egyes, a Balatonról Budapest felé tartó vonatok is, de ezenfelül más vonalon is kapnak erősítést a vonatok.

A MÁV-START szerint érdemes a jegyeket elővételben megvenni, hiszen a helyjegyek elfogyhatnak, valamint a vonatok is betelhetnek.

A Volánbusz a környékbeli településekről, Tapolcáról, Veszprémből, Balatonfüredről, Keszthelyről, Hévízről és Zalaegerszegről autóbuszokkal javasolja megközelíteni a helyszínt.

További információk a MÁV-csoport weboldalán elérhetőek.

Rovatok