Index Vakbarát Hírportál

Baleset történt az M3-as autópályán, az útzárat már feloldották

2023. július 24., hétfő 15:50 | aznap frissítve

Baleset történt hétfő délután az M3-as autópályán, Gyöngyös térségében, amelynek következtében a főváros felé vezető oldalon a teljes szakaszt lezárták.

A balesetről az egyik szemtanútól értesült először az Index. A szemtanú elmondta, hogy a baleset Gyöngyöshalász térségében történt,  a rendőrség lezárta a szakaszt, és egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett.

Hogy pontosan mi történt, arról egyelőre nincs információ. Az Útinform oldalán (cikkünk írásakor) mindössze annyit írtak: „az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Gyöngyös térségében, a 76-os km-nél a rendőrség az egész oldalt lezárta helyszínelés miatt”. A balesetre a WAZE nevű applikációban is figyelmeztették az autósokat.

Várhatóan az illetékes szervek hamarosan részletesebb tájékoztatást is adnak, ha ez megtörténik, frissítjük cikkünket. 

Feloldották a korlátozást, de még torlódás van 

Frissítés: Időközben az Útinform arról számolt be, hogy a korlátozást már feloldották, de a torlódás csak lassan oszlik fel, ezzel még számolniuk kell az arra közlekedőknek.

Arról, hogy pontosan mi történt, továbbra sincs információ.

Egy másik autópályán is baleset történt, több helyen lassul a forgalom 

Mindeközben a rendőrség honlapján, a police.hu-n írtak arról, hogy az M7-esen is baleset történt.

AZ AUTÓPÁLYA 63-AS KILOMÉTERSZELVÉNYÉBEN 15.10 KÖRÜL, A BALATON FELÉ VEZETŐ OLDALON EDDIG TISZTÁZATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÖSSZEÜTKÖZÖTT KÉT GÉPJÁRMŰ.

„A baleset során senki nem sérült meg. Az érintett járművek a leállósávot elfoglalják. A helyszínelés és a műszaki mentés elkezdődött. Több kilométeres a torlódás, ezért kérjük az arra közlekedőktől, hogy fokozott figyelemmel és türelmesen vezessenek” – írták. Utóbb azt közölték, hogy a korlátozást 16.25-kor befejezték, a forgalom a lehajtósávon is megindult, a torlódás megszűnt.

Az Útinform ezen túl több másik, a forgalmat lassító eseményről is beszámolt hétfő délután: 

Rovatok