Index Vakbarát Hírportál

Ezúttal lányokat pontozott Borkai Zsolt orgiatársa

2023. július 31., hétfő 10:36

A korábbi szexbotrányába belebukott győri expolgármester barátja, akinek a neve a polgármesterrel való orgiája után lett szélesebb körben ismert, most egy szépségversenyen zsűrizett.

Egy névtelen szerző által írt blog Borkai Zsolt fideszes győri polgármestert vette célba az önkormányzati választási kampány finisében, 2019-ben. Ezt követően fotókat és videót is közzétettek, amelyeken a polgármester egy jachton szexuális aktus közben látható. Borkai Zsolt – bár a polgármester-választást megnyerte – nem sokkal a választások után lemondott. Mellette Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd, kaszinótulajdonos is részt vett a bulin.

Borkai Zsolt egyébként nemrég bejelentette, hogy jövőre újraindulna Győrben független jelöltként az önkormányzati választáson.

Most pedig Borkai társa, aki az orgián is részt vett, szponzorként és zsűritagként kapott meghívást a balatonlellei strandon tartott Miss Olympians Beach szépségversenyre – szúrta ki a Blikk

„Nagyon szépek a lányok, nagyon jó a buli. Szerintem mindenki remekül érzi magát annak ellenére, hogy az időjárás nem fogadott a kegyeibe bennünket” – mondta a Blikknek Rákosfalvy, aki a beszámoló szerint nagyon élvezte a versenyt, komolyan vette feladatát.

A szempontok fel vannak sorolva a szavazólapon. Arc, alak, kisugárzás. Azt gondolom, mindannyiunknak más az ízlése, van, aki a nőiesebb, van, aki a vékony lányokat kedveli. Mivel sokan vagyunk a zsűriben, kiegyenlített lesz a pontozás

– fogalmazott. Emellett kijelentette: „Abszolút nem” kísértik a jachton történtek. „Szerintem látható rajtam, hogy jókedvűen ülök itt ezen a versenyen” – tette hozzá.

Egyébként a fődíjba is beszállt, mert a legszebb hölgy egy 200 000 forintos kaszinóutalvánnyal is gazdagodott.

Rovatok