Index Vakbarát Hírportál

Szabadnapos nyomozó fogta el a többszörösen körözött bűnözőt Gyálon

2023. augusztus 3., csütörtök 11:02

Július 23-án este tíz óra körül fogták el Gyálon azt a férfit, aki ellen többszörös körözést is indítottak rablás és csalás elkövetése miatt. Egy szabadnapos nyomozó ismerte fel a körözött férfit a gyáli vonaton, és azonnal értesítette szolgálatban lévő kollégáit.

K. Ádámot, a 23 éves férfit rablásért és csalásért körözték az V. kerületi, valamint a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A férfit július 23-án az esti órákban kerítették kézre, egy szabadnapos nyomozó figyelmességének következtében.

A BRFK Célkörözési Osztályán dolgozik a nyomozó, aki aznap éppen a szabadnapját töltötte. A gyáli vonaton utazva vette észre a bűnöző ismerős arcát, majd értesítette szolgálatban lévő kollégáit. A hatóságok egyből a helyszínre indultak, és a Gyál-felső megállóban el is fogták a 23 éves férfit.

K. Ádámot meg is motozták, kabátjában kést, kábítószergyanús őrlőt és pipát találtak. A korábbi körözési feltételek, valamint a kábítószergyanús anyag birtoklása miatt eljárást indítottak ellene, és azonnal őrizetbe vették.

Rovatok