Index Vakbarát Hírportál

Annyi magyar politikus adott át egy dűlőutat, hogy már el sem fértek rajta

2023. augusztus 3., csütörtök 06:46

Felújított dűlőutat adtak át Tarcal határában, ami nem is feltétlenül lenne annyira érdekes, és csupán a helyieknek és a turistáknak segít a szőlők megközelítésében. Azonban az átadó emlékezetesre sikeredett, ugyanis a valamivel több mint 3 és fél kilométer hosszú utat összesen hét politikus, köztük Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter adta át.

Az MTI oldalára kerültek fel képek annak a dűlőútnak átadásáról, amelyet a Tokaj-Zemplén Térségfejlesztési Program keretében újítottak fel. Az út Tarcal határában található, és valamivel több mint 3 kilométer hosszú.

A fotón a következő politikusok láthatók:

A kormány elkötelezett a térségben megvalósított vagy a megvalósításra váró helyi tervek és fejlesztések támogatása iránt, Tokaj-Hegyalja pedig, mint az ország egyik legszebb tájegysége, az ennek megfelelő elismertséget a következő években a turizmus területen is ki fogja vívni – hangoztatta Gulyás Gergely az átadón.

Gulyás Gergely szavai szerint a dűlőút átadása jól szimbolizálja a fejlődést, amelyet Tokaj-Hegyalja és Tarcal elért.

Az itt elindult fejlesztések jól bizonyítják, hogy gyorsan fejlődik a tokaji térség, ezzel együtt az ország egésze

– hangsúlyozta a miniszter.

Arról nincs információ, hogy mennyibe kerülhetett az út, amelynek átadójára nagyjából 500 méterenként jutott egy politikus.

Rovatok