Index Vakbarát Hírportál

Friss információ jelent meg Orbán Viktor idei szabadságával kapcsolatban

2023. augusztus 8., kedd 18:41

Az utóbbi napokban Orbán Viktor nem volt annyira aktív a közösségi oldalán, mint azt megszoktuk. Felvetődött, hogy a miniszterelnök már a nyári szabadságát tölti, ám Havasi Bertalan ezt határozottan cáfolta.

A kormányfő sajtófőnöke a hvg.hu-nak azt írta: Orbán Viktor dolgozik, nincs szabadságon.

Korábban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter lapunk kérdésére elárulta, a miniszterelnök későn, augusztusban megy csak szabadságra – hogy pontosan mikor, azt nem tudta megmondani.

Orbán Viktor tavaly Horvátországban nyaralt, akkor sok időt töltött külföldön, szakállat is növesztett. A hírek szerint 2022 „húzós év” volt számára – mint egy hozzá közel álló forrás is mondta –, amitől elfáradt és kimerült, ezért van szüksége idén hosszabb pihenésre.

Először 2022. augusztus 7-én, egy Brac szigetén lévő étterem vezetője osztotta meg Instagram-oldalán a fényképet, amelyen a magyar miniszterelnök még megborotválkozva látható egy látványos mintázatú nyári ingben.

Egy nappal később, augusztus 8-án egy horvát újságíró arról számolt be, hogy lerobbant a motorcsónak, amelyet a kormányfő használt, ezért Orbán Viktort feleségével és biztonsági őrével együtt partra vitte.

Orbán Viktor szakállának evolúcióját ebben a cikkünkben kutattuk. Felidéztük azt is, amikor a rendszerváltás után, egy Friderikusz Sándornak adott 1996-os interjúban részletesebben is beszélt Orbán Viktor szakállhordási szokásairól, ebben a beszélgetésben a két-három hetes arcszőrzetet divatosnak nevezte.

Júliusban lapunk megkérdezte a parlamenti pártok vezetőit, hogy idén hova utaznak szabadságra, hogyan töltődnek fel a nyáron.

Rovatok