Index Vakbarát Hírportál

Tinilányok előtt végzett önkielégítést egy 19 éves békéscsabai férfi, végül próbára bocsátották

2023. augusztus 11., péntek 12:53

Kiskorú lányoknak mutogatta magát az utcán egy 19 éves békéscsabai férfi, aki ellen most a Békéscsabai Járási Ügyészség szeméremsértés miatt emelt vádat.

Az eset tavaly december 4-én, a kora esti órákban Békéscsabán történt. A férfi az utcán volt, amikor elment előtte három kiskorú, 15 év körüli lány.

A férfi az utcán állva elővette a nemi szervét, és önkielégítést végzett. Amikor a három lány bement az egyik közeli kollégiumba, követte őket – írja a beol.hu.

A nyitott kapun keresztül bement az intézmény udvarára, majd ott folytatta, amit elkezdett az utcán, végül távozott.

A vádhatóság azt indítványozta, hogy a bíróság a fiatallal szemben tárgyalás mellőzésével, az ügy iratai alapján hozott végzésével alkalmazzon próbára bocsátást intézkedésként, valamint a próbaidő tartamára rendelje el a pártfogó felügyeletét. 

A járási ügyészség indítványa szerint a nyomozáskor felvetődő körülbelül 270 ezer forintnyi bűnügyi költséget is a vádlottnak kell megfizetnie – ismertették a Békés Vármegyei Főügyészségen.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok