Index Vakbarát Hírportál

Megölték a Hős utca angyalát

2023. augusztus 12., szombat 17:44

Meggyilkolták azt a nőt, akit mindenki csak a Hős utca angyalaként ismert a X. kerületi nyomortelepen. Gyöngyi néni örömmel segített bajba jutott embereken, és abban bízott, hogy egy szép napon neki is jobb élete lehet. Régóta dédelgetett álma azonban soha nem vált valóra.

Eldőlt, lebontják a főváros hírhedt nyomortelepét, azt a két Hős utcai társasházat, ahonnan hosszú ideje rémálomba illő történetek szivárognak ki.

Török Réka, a Heti Napló riportere úgy döntött, még a bontás előtt forgat egy utolsót a X. kerületi környéken, a helyszínen azonban egy tragikus hír fogadta: megölték azt a hölgyet, akit kedvessége, segítőkészsége miatt mindenki a Hős utca angyalaként tartott számon.

Gyöngyi nénit megölték – az előtt, hogy ki tudott volna szabadulni a Hős utcából. Gyűlölt ott lakni, alig várta, hogy elköltözhessen onnan, és kapott is egyébként cserelakást, amit elkezdett felújítgatni. Szerintem csak hetek választották el attól, hogy kiszabaduljon innen

– mesélte a Naphire.hu-nak Török Réka, akinek már az is gyanús volt, hogy érkezése előtt a hölgy nem reagált a megkeresésére, miközben jól ismerték egymást, korábban hat éven át együtt forgattak. A helyszínen végül egyértelművé vált, hogy a furcsaságra egy szörnyű tragédia ad magyarázatot. 

Rovatok