Index Vakbarát Hírportál

Lövöldözés történt Kecskeméten

2023. augusztus 17., csütörtök 14:42

Egy kecskeméti férfi hat lövést adott le engedély nélküli gáz-riasztó fegyveréből. Letartóztatták.

Egy kecskeméti lakásban az ott lakó férfi szóváltásba keveredett élettársával, akit a rendőrség szerint bántalmazott is.

A veszekedés után a nő fiával együtt elment a lakásból. A fiú értesítette az apját a történtekről, akivel együtt visszament a lakáshoz.

A férfi lement az utcára, ahol szembe találta magát az apával és fiával. Ekkor az engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést.

A kiérkező rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt letartóztatták a lövöldöző férfit.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok