Index Vakbarát Hírportál

Ő lehet a milliárdos, akit előállítottak a Sziget Fesztiválon

2023. augusztus 17., csütörtök 12:01

A Blikk információi szerint Sz. Gergő, az egyik magyarországi üdülőhely szállodájának vezérigazgatója lehet az a férfi, aki a Sziget Fesztiválon balhéba keveredett a rendőrséggel, amiért nem volt hajlandó igazolni magát. A rendőrök végül testi kényszert alkalmaztak, aminek az lett az eredménye, hogy a férfi keze eltört.

Mint arról már az Index is beszámolt, viselkedése miatt kidobták a Szigetről a balhézó milliárdost, aki kifelé menet a K-hídon került szóváltásba emiatt a rendőrökkel.

A férfi feljelentéssel fenyegette meg őket is, nem volt hajlandó igazolni magát, amiért megpróbálták előállítani, ám a többszöri felszólítás ellenére is ellenszegült. A rendőrök végül testi kényszert alkalmaztak, aminek kéztörés lett a vége.

A hírről a Blikk értesült, akik úgy tudják, egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az illető. Információik szerint a férfi erős alkoholos befolyásoltság alatt állt, sokak szórakozását zavarta a viselkedése, ezért dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök.

A lap az eset szemtanúinak elmondása alapján azonosítani vélte az illetőt, aki állítólag Sz. Gergő, az egyik magyarországi üdülőhely szállodájának vezérigazgatója. A 33 éves férfit 2020-ban nevezték ki a budapesti székhellyel rendelkező cég balatoni luxusszállójának első emberévé.

Rovatok