Index Vakbarát Hírportál

Fábry Kornél püspök: Nagyon könnyű Tóth Gabi felett ítélkezni

2023. augusztus 21., hétfő 07:45

Fábry Kornél püspök szerint könnyű mások felett ítélkezni, azonban nem helyes. A püspök Tóth Gabi válásáról úgy nyilatkozott, nem ítélkezik, inkább a megbocsátásra koncentrál. Hozzátette, szívesen látná az énekesnőt egy teára.

Az utóbbi hetekben Tóth Gabi válási botrányától volt hangos a média. A hír bejelentése óta szinte az egész ország élcelődik a magát kereszténynek tituláló Tóth Gabi énekesen. Az Index nemrég készített interjút Fábry Kornél püspökkel, aki többek között úgy nyilatkozott lapunknak, hogy szívesen látná Tóth Gabit egy teára.

Szeretettel látnám egy teára, és meghallgatnám őt. Egyébként nagyon könnyű mások felett ítélkezni. Ezt az emberek gyakran a saját hibáik elfedésére teszik. A papi jelmondatom: Legyetek tehát irgalmasok!

– mondta Fábry Kornél.

A püspök arról is beszélt, egy megingott házasság még nem menthetetlen. „Volt olyan házasság, ahol kicsit megingott a kapcsolat. Elvittem őket négy gyerekkel Franciaországba és Olaszországba egy kisbusszal. Olyan jól sikerült a »párterápia«, hogy utána még két gyerekük született” – mondta.

SENKI FÖLÖTT NEM ÍTÉLKEZEM, MERT NEM ERRE KAPTAM FELHATALMAZÁST, HANEM A FELOLDOZÁSRA, A MEGBOCSÁTÁSRA

– jelentette ki a püspök.

Hat év után jelentette be válását Krausz Gábor és Tóth Gabi

Ahogy azt az Indexen is megírtuk, Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. A sztárpár 2019-ben kötötte össze életét, és még az év decemberében megszületett gyermekük, Hannaróza is.

Sok jel utal arra, hogy Tóth Gabi állítólagos új párjával, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli hétköznapjait. A párost egy fideszes eseményen kapták lencsevégre. Krausz Gábor időközben magához költöztette közös lányukat, majd Tóth Gabi nevet változtatott.

Az énekesnő legutóbbi koncertje elején szót ejtett a válásáról, valamint elárulta, hogy az elmúlt nehéz időszakban a rajongóiból merített erőt.

Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam

– mondta Tóth Gabi.

Rovatok