Index Vakbarát Hírportál

Konyhakéssel követelte a dohánybolt bevételét, de csak egy doboz cigit rabolt egy férfi Dunaújvárosban

2023. augusztus 22., kedd 11:36

Egy dohánybolt bevételét követelte egy férfi augusztus 10-én este Dunaújvárosban. A rendőrség keresi az elkövetőt, akinek az azonosításához egy felvételt is megosztottak.

A dunaújvárosi rendőrség rablás miatt keres egy ismeretlen tettest – közölte a police.hu.

A férfi augusztus 10-én este bement a dunaújvárosi Táncsics Mihály utcában található dohányboltba, ahol egy konyhakéssel a kezében követelte a bevételt az eladótól. A rabló többször is nyomatékosította a kérését.

Az eladó nem tett eleget a felszólításoknak, ezért a férfi egy doboz cigarettával távozott az üzletből.

A rablásban nem sérült meg senki, a rendőrség kereső az elkövetőt.

Mint írták, a férfi 20-25 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, különös ismertetőjele jellegzetes járása. A bűncselekmény elkövetésekor szűk, kék színű farmernadrágot és egy karjain fehér sávval ellátott barna árnyalatú melegítőfelsőt viselt, amelyen fehér színű „LV” felirat olvasható.

A rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható személyt felismeri, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi telefonszámon.

Rovatok