Index Vakbarát Hírportál

Eljárás indult az M1-es autópályán vizelő férfi ellen

2023. augusztus 30., szerda 06:36

Augusztus 15-én az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán egy kisbusz megállt, kiszállt belőle az egyik utas, majd az autók között a sztráda melletti füves területre sétált, és ott elvégezte a dolgát.

Érdekes eset történt augusztus 15-én az M1-es autópályán. A forgalomkövető kamerák felvételein ugyanis az látható, hogy a tömött sorokban haladó kamionok és motorosok között hirtelen felbukkan egy férfi, az autók között a pálya melletti füves területre sétál, és ott elvégzi a dolgát – írja az RTL.

Míg távol volt, az őt szállító fekete kisbusz a belső sávban elakadásjelzőt használva állt. Dolga végeztével az utas kisétált a bozótosból, majd az autók között visszament, és beült a kocsiba.

Szimicsku László, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója szerint gyakori, hogy a sofőrök nyilvános vécének használják a sztrádák közelében található füves területeket, ugyanakkor arra kérik az autósokat, hogy senki se csinálja azt, amit a felelőtlen utas tett.

A kollégáink, akik a szemetet szedik és a füvet nyírják, nem örülnek annak, ha ebbe-abba belebotlanak fűnyírás vagy szemétszedés közben

– mondta Szimicsku.

Azt javasolják, ha valakire rájön a szükség, akkor használja a pihenőhelyeket.

Rovatok