Index Vakbarát Hírportál

Több kilométeres a torlódás az M1-esen

2023. szeptember 5., kedd 10:18

Balesetek miatt több útszakaszon is jelentős torlódás alakult ki, míg egyes autópályákon útburkolati munkálatok akadályozzák a forgalmat.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán két személyautó karambolozott. A 124-es kilométernél csak a külső sáv járható, több kilométeres a torlódás – írja az Útinform.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 114-es kilométernél csak a belső sáv járható, torlódik a forgalom.

Az 53-as főúton, Kiskőrös térségében összeütközött két személyautó. A 32-es kilométernél fél pályán halad a forgalom.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak

Az M3-as autópályán Budapest felé, Emőd térségében a 151-es és a 147-es kilométer között aszfaltoznak, a négy sávból három sávot lezártak, csak a belső sáv járható. A munkavégzés miatt az M30-as autópálya felől érkezők az M3-as autópálya csomópontjában, a főváros felé csak egy sávon tudnak felhajtani az autópályára. 

Az M7-es autópályán, a 207-es és a 216-os km között burkolatfelújítást végeznek. A Letenye felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjára terelték át, Budapest felé a külső sáv járható. A munkavégzés miatt a 211-es jelű Nagykanizsa/Gyékényes csomópont le- és felhajtó ágát is lezárták. Helyette a 206-os jelű Nagykanizsa vagy a 219-es jelű Eszteregnye csomópont használható.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előrejelzéseket, és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

Rovatok