Index Vakbarát Hírportál

Holttestet találtak az M7-es autópályán

2023. szeptember 6., szerda 14:37

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot szerda reggel arról értesítették, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán egy férfi holttestére bukkantak.

A holttest Martonvásár térségében, a sztráda melletti fás-bokros területen feküdt. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit – közölte a rendőrség.

A sztrádán korábban baleset történt Letenye felé, Martonvásár előtt. A 28-as kilométernél már minden sáv járható, de most még egy kilométeres torlódásra kell számítaniuk a Balaton felé közlekedő autósoknak az Útinform tájékoztatása szerint.

Nemrég Budapesten találtak egy holttestet, a rendőrök egy fára felakasztott férfit találtak a napokban a X. kerületben. Az 58 éves férfi holttestét a Kőbányai út és a Pongrácz út sarkán fedezték fel.

A BRFK sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok