Index Vakbarát Hírportál

Nem tágít a nyárias meleg, akár 30 fok is lehet napközben

2023. szeptember 7., csütörtök 06:09

Csütörtökön továbbra is marad a napsütés, szinte teljesen felhőtlen lesz az ég. Csapadékra az egész ország területén sehol sem számíthatunk. A légmozgás is mérsékelt lesz, csak az Alföldön és az Északi-középhegységben lehet élénk a szél.

Csütörtökön felhőtlen lesz az ég, csapadékra sehol sem kell számítani. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, csak kevés helyen élénkülhet meg az északkeleti szél, főleg az Alföldön és az Északi-középhegységben – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között alakul.

Kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség nem várható, az Országos Meteorológiai Szolgálat nem adott ki figyelmeztetést egyetlen vármegyére sem.

Az orvosmeteorológia szerint nem várható fronthatás, de nagy lesz a napi hőingadozás, emiatt sokaknál alakulhatnak ki keringési panaszok, migrén és fáradékonyság – írja az Időkép.

Pénteken is napos idő várható, csapadékra továbbra sem kell számítani. A keleties szél legfeljebb néhol északon élénkülhet meg. Hajnalban 8 és 17, délután 26 és 31 fok közötti hőmérséklet várható.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras

Rovatok