Index Vakbarát Hírportál

Puzsér Róbert elárulta, indul-e a következő választáson

2023. szeptember 7., csütörtök 17:34

A célomat elértem: a Sétáló Budapest koncepciója sok emberhez el tudtam juttatni – így összegezte Puzsér Róbert azt a bejelentését, hogy nem indul el a következő főpolgármesteri választáson. Arról is beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt szerinte romlott a helyzet Budapesten.

„Nem fogok elindulni a főpolgármester-választáson, más terveim vannak” – jelentette ki a Magyar Hangnak Puzsér Róbert arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért érezte sikeresnek a 2019-ben elért eredményt – amikor a 3. helyet szerezte meg Karácsony Gergely és Tarlós István mögött 4,46 százalékkal.

Szemernyi esélyem sem volt rá, hogy főpolgármester legyek, ezzel természetesen tisztában voltam végig. Viszont a célomat elértem: az üzeneteimet, a Sétáló Budapest koncepcióját sok emberhez el tudtam juttatni.

– fogalmazott. 

A lap összefoglalója szerint Puzsér Róbert nem hiszi, hogy a következő választáson „ha elérne 2, vagy akár 12 százalékot” a főpolgármester-választáson, lényegében változtatna Budapest és a fővárosiak helyzetén. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején.

Rovatok