Index Vakbarát Hírportál

Hatalmas zűrzavarra kell számítaniuk az autósoknak hétfőtől az M4-es autóúton

2023. szeptember 8., péntek 12:22

Hétfőtől várhatóan két hétig burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni az M4-es autóút Vecsés–Üllő elkerülő szakaszán – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF Zrt.) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a felújítás ideje alatt a belső forgalmi sávot zárják le mindkét pályaoldalon a 25. és a 28. kilométer között.

Úgy fogalmaztak, hogy a nyári és az iskolakezdés miatti nagy forgalomban nem tudtak dolgozni ezen a szakaszon, de a burkolatfelújítás tovább nem halasztható, azt még az őszi esős időszak előtt el kell végezni.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az erre közlekedőknek a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódásra kell számítaniuk, ezért érdemes másik útvonalat választani, amely lehet Üllő felől a 4-es főút – Új Ecseri út – M4-es autóút; Gyömrő felől Budapest irányába a 31-es főút – M0-s autóút – M4-es autóút; Budapest felől Gyömrő – Mende felé az M4-es autóút – M0-s autóút – 31-es főút; Budapest felől Üllő felé pedig az M0-s csomópontban letérve kerülhető ki a munkaterület.

Rovatok