Index Vakbarát Hírportál

Strandidővel búcsúzik a hét

2023. szeptember 10., vasárnap 06:07

Vasárnap továbbra is felhőtlen vagy derült idő várható, mérsékelt légmozgással. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Vasárnap derült vagy felhőtlen időre van kilátás, csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján megélénkül a déli szél – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Az előrejelzések szerint kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Az orvosmeteorológia szerint továbbra is anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. A szervezet számára ez a stresszmentes időszak lehetőséget kínál a regenerációra és a feltöltődésre.

Hétfőn derült, napos, száraz idő várható, csak mutatóban jelenik meg kevés gomoly- és fátyolfelhő az égen. A Kisalföldön néhol megélénkül a déli szél. A hőmérséklet hajnalban általában 10 és 18, délután 27 és 33 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras

Rovatok