Index Vakbarát Hírportál

Rendkívüli bejelentésekre készül a kormány

2023. szeptember 13., szerda 08:14

Szerda délután 16:30-tól Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvívő. A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

A megszokott csütörtök reggeli időpont helyett egy nappal korábban, szerda délután tart sajtótájékoztatót a kormány. A Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Mit, miért tesz a kormány? címmel tartja.

A kormány legutóbb augusztus 24-én tartott sajtótájékoztatót, amelyen az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények és az atlétikai világbajnokság sikeres lebonyolításáról, valamint a várható béremelésekről, a háború jelenlegi állásáról és a gabonatilalomról is szó esett.

Egy nappal előtte, szerdán kormányülést tartottak a Karmelita kolostorban Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével. A megbeszélésen az infláció elleni küzdelemről, a gazdasági növekedésről és a béremelésekről is szó esett.

Rovatok