Index Vakbarát Hírportál

Villamosmegállóba csapódott egy BMW Zuglóban

2023. szeptember 17., vasárnap 06:55

Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út kereszteződésénél szeretett volna a sofőr lekanyarodni, de eddig egyelőre ismeretlen okokból elvesztette az irányítást a gépjármű felett, és a villamosmegállóba csapódott. Szerencsére senki nem volt a megállóban.

A Katasztrófavédelem szerint 2023. 09. 16-án korlátnak ütközött, és fennakadt egy személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit, amely akadályozta a forgalmat.

A Baleset-info.hu helyszíni információi szerint a kereszteződésben található villamosmegállóba csapódott egy BMW gépkocsi Zuglóban, a Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út kereszteződésénél. Információink szerint a jármű a Fogarasi úton haladt a Kerepesi út felől.

A Nagy Lajos király úti kereszteződésben a sofőr a jelzőlámpa szabad jelzése mellett balra szeretett volna kanyarodni, de eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a járműve felett, majd a villamosmegálló korlátját átszakította, végül az utasváró portálablakait kidöntve állt meg.

A megállóban szerencsére senki sem tartózkodott, ellenkező esetben a baleset akár tragédiába is torkollhatott volna. A balesetben a BMW vezetője nem sérült meg.

Az esetről több helyszíni kép is készült, amiket itt lehet megtekinteni.

Rovatok