Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor megüzente, miben kellene változnia Brüsszelnek

2023. szeptember 17., vasárnap 13:23

A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán írta meg, mit kellene szerinte tennie az Európai Uniónak. Ez alapján prioritásként kellene kezelni a békét, a családokat, a migrációt és a kettős mérce megszüntetését.

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött Brüsszelnek a közösségi médián keresztül. A kormányfő négy pontban határozta meg, milyen változásokra lenne szükség Brüsszel részéről:

Orbán Viktor egyébként nemrég a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt az inflációról, az ellene való küzdelemről, az egyre dráguló üzemanyagárakról, a háborúról, a gyermekvállalási kedvről, a csütörtöki Demográfiai Csúcsról és a „brüsszeli fordulatról”, amire egyre nagyobb esélyt lát.

Szeptember 14–16. között rendezték meg az idei Budapesti Demográfiai Csúcsot, amelyre 60 állam- és kormányfőt vártak a világ minden tájáról. Orbán Viktor az ott elmondott beszédében többek között arról is szólt: Magyarországon nemcsak az öröm mértéke növekszik a gyermekek számával, hanem az emberek éves jövedelme is.

Rovatok