Index Vakbarát Hírportál

Leugrott a hatodik emeletről egy idős nő Budapesten

2023. szeptember 19., kedd 09:02

Öngyilkosság történt Budapest I. kerületében hétfőn. Egy idős nő úgy döntött, leugrik egy bérház tetejéről. A szomszédok szerint a nő magányos lehetett.

Egy idős nő kiugrott egy budapesti bérház hatodik emeletéről hétfő reggel. A nő a negyedik emeleten lakott, onnan sétált fel a ház tetejére.

Ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra – jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni –, valószínűleg felállt a korlátra és levetette magát. Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk. Én itt találtam rá, rögtön hívtam segítséget

– mondta el a ház gondnoka a Metropol munkatársának. A mentősök a helyszínre érkezve megvizsgálták az idős nőt, azonban már nem tudtak segíteni rajta. Egy közeli bolt munkatársa szerint a nő egyedül érezhette magát, ezért vetett véget életének.

Neki se férje, se gyereke, se unokája nem volt, egyedül élt, elképzelhető, hogy emiatt történhetett ez a tragédia. Nem tudunk róla, hogy beteg lett volna, de ennyi idősen ez se elképzelhetetlen. Nagyon sajnáljuk őt, azt hallottuk, hogy pont arról a helyről ugrott ki, amit annyira szeretett. Mindig ott élvezte a napsütést, most pedig ezt választotta az öngyilkossághoz. Borzalmas

– mondta a boltos nő.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok