Index Vakbarát Hírportál

A csepeli alpolgármester megkergette a Fidelitas egyik vezetőjét

2023. szeptember 21., csütörtök 19:08

Borbély Lénárd exfideszes polgármestert támadó szórólapokat dobálnak be a postaládákba Csepelen. Ábel Attila alpolgármester videót készített az előle menekülő szórólapozókról, és azt állítja, hogy egyikük a Fidelitas vezetője.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere röviddel a kormánypártból való kizárása után jelezte, hogy a megromlott viszony ellenére nem száll ki a politikából, és újra elindul a polgármesteri címért. Ebben a versenyben egy Németh Szilárd által kiválasztott fideszes jelölttel kell majd megmérkőznie, és a DK is megnevezte már a jelöltjét – írja a 24.hu.

A csepeli kormánypárti belviszályról már mi is többször beszámoltunk. Mondhatjuk, hogy szinte már az élet minden területére kiterjed Németh és Borbély párviadala. A helyi iskoláktól a birkózóakadémiáig

Az ügy újabb fejezete, hogy Borbély helyettese, a Fideszből szintén eltávolított Ábel Attila alpolgármester találkozott olyan szórólapokkal, amelyeken Borbélyt próbálták hitelteleníteni.

A szórólapon olvasható politikai totó kérdéseiben azt sugallják, hogy Borbély korrupt, és nem végzi jól a városvezetői feladatát. Az egyik kérdésben foglalt állítás szerint Borbély egy 250 millió forintos házban lakik, majd három válasz közül lehet választani, hogy hány év polgármesterkedésből lehet egy ilyen ingatlant felépíteni

– írja a lap.

Ábel Attila felismerte a budapesti Fidelitas egyik alelnökét és csapatának egyik tagját, amikor a XXI. kerület egyik utcájában a postaládákba dobálták a szórólapot. 

Ábel a portálnak azt mondta, személyesen ismeri Páncsics Krisztiánt, a fővárosi Fidelitas egyik vezetőjét, így egyértelműen azonosítani tudta a fiatalembert, ám térdműtétje miatt nem tud futni, ezért a szórólapozók könnyen lehagyták.

Páncsics Krisztián azt mondta, hogy nem ő volt a szórólapozó.

Rovatok