Index Vakbarát Hírportál

A hónap legszerencsésebb magyar sofőrjeiről közöltek válogatást

2023. szeptember 23., szombat 06:04

Három autós is nagyon örülhetett szeptemberben, amikor néhány centin és a jó reflexeken múlt, hogy elkerüljék a balesetet. A felvételeket Miskolcon, Diósdon és Budapest XXII. kerületében rögzítették.

Az első eset Miskolcon történt szeptember 14-én, reggel. A felvétel készítője szerint, amikor behajtott a körforgalomba, a problémát okozó autós nem maradt a saját sávjában, ezért fékezésre kényszerítette.

A sofőr azt hitte, összeütköztek, ezért dudálva sietett utána. Miután egy közeli buszmegállóban kiszállt, alig hitte el, hogy nem tettek kárt az autójában – számolt be a Budapesti Autósok oldala.

A második felvétel Diósdon készült szeptember 15-én, délután. A videón látható, ahogy egy sietős jármű bevág a másik autós elé, kis híján balesetet okozva. A sofőr szerint nagyjából egy bankkártya fért volna el a két autó között. Hozzátette, hogy az autóban két gyermek és a felesége utazott. Szerinte a sietős sofőr legalább egy bocsánatkérést megejthetett volna – ismertették.

A harmadik videót Budapesten, a XXII. kerületben rögzítették szeptember 14-én, reggel. Mint írták, itt már nem volt teljes a siker, mert egy minimális karcolás lett a lökhárítón.

Rovatok