Index Vakbarát Hírportál

Holttestre bukkantak a járókelők Újpest központi részén

2023. szeptember 26., kedd 13:16

Holttestet találtak a járókelők az újpesti Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál.

A rendőrség azonnal lezárta a helyszínt, az elhunyt személyazonosságáról és a halál okáról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, közölte az Újpest Media.

Egy nappal korábban egy nő követett el öngyilkosságot Budapest XVII. kerületében. Holtteste órákig lógott a ház oldalán, mire a rendőrség kiérkezett.

A Magyar Hang úgy tudja, a nő korábban felmászott a ház tetejére, majd levetette magát. Zuhanás közben fennakadt, így holtteste órákig lógott a ház oldalfalán, mire estefelé észrevették.

A történtekről értesítették a rendőröket, akik közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

24.hu  megkereste a BRFK-t, akik a történtekkel kapcsolatban azt közölte, hogy hétfőn reggel fél kilenc után nem sokkal érkezett hozzájuk a bejelentés, miszerint a IV. kerületi polgármesteri hivatal épülete mögött egy férfi holttestet találtak.

Az esettel kapcsolatban idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Jelenlegi adatok szerint a férfi természetes úton hunyt el, az ügyben a rendőrség eljárást nem indított

– idézi a portál a rendőrség válaszát.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu

Rovatok