Index Vakbarát Hírportál

Közel leszünk a 30 fokos meleghez szerdán

2023. szeptember 27., szerda 06:42

A pára- és ködfoltok feloszlását követően túlnyomóan napos időre számíthatunk, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem lesz. A szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Szerdán folytatódik a vénasszonyok nyara csaknem zavartalan napsütéssel, 25–29 fokos maximumokkal – írja az Időkép. A légmozgás nem lesz jelentős. Hajnalban, reggel főként nyugaton és az Északi-középhegység völgyeiben lehet párás, ködös a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint szerdán nem várható kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség.

Nem várható fronthatás

Az orvosmeteorológiai előrejelzés szerint szerdán nem várható fronthatás, ám hajnalban, reggel a hűvösebb, nyirkosabb tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok.

Napközben gyorsan melegszik majd a levegő, a melegedésre érzékenyek körében így vérnyomás-ingadozás, szédülés, enyhe migrén jelentkezhet. A napos idő azonban jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

Rovatok