Index Vakbarát Hírportál

Tömegbaleset volt az M1-es autópályán, a torlódás meghaladta a 3 kilométert

2023. október 6., péntek 11:16

Baleset volt az M1-es autópályán, több autó is összeütközött, a Hegyeshalom felé vezető oldalon csak a leállósávban halad a forgalom. A torlódás több mint három kilométeres. Az M3-as autópályán is 2-3 kilométeres a torlódás burkolatfelújítási munkálatok miatt.

Több jármű ütközött össze az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A 98-as kilométernél a Nagyszentjános-Bőny csomópont előtt csak a leállósávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta a 3 kilométert – adta hírül az Útinform.

Emellett arról is beszámoltak, hogy új fix terelést építettek ki, az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 105-ös és a 113-as kilométer között, ahol Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv járható, míg Budapest felé a külső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán burkolatfelújítási munkát végeznek a Budapest felé vezető oldalon, a Bag csomópont után. A 38-as kilométernél a külső sávot lezárták, lassulás tapasztalható. A torlódás 2-3 kilométeres.

A 61-es főúton, Tüske és Dalmand között két személyautó ütközött össze. A 86-os kilométernél félpályán halad a forgalom. A 86-os főúton, Kisunyom és Egyházasrádóc között baleset történt. A 68-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

Rovatok