Index Vakbarát Hírportál

Több baleset is történt a magyar utakon hajnalban

2023. október 10., kedd 07:02

Frontálisan összeütközött két autó a 87-es főúton Gencsapáti és Gyöngyösfalu között kedd hajnalban. A 2-es főúton Szendehely és Rétság között felborult egy kamion. Az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Frontálisan karambolozott két autó a 87-es főút 36-os kilométerénél, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között. Az egyik autó az árokban állt meg – közölte a katasztrófavédelem. 

Mint írták, a tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.  

Szintén összeütközött két személygépkocsi a 11-es főút 70-es kilométerénél, Tát és Esztergom között kedd hajnalban. A balesetben mindkét jármű az árokba borult. Az úttestre törmelék került, a 70-es kilométernél megszűnt a teljes zár és fél pályán megindult a forgalom. 

Felborult egy kamion a 2-es főúton kedd hajnalban, emiatt Szendehely és Rétság között, az 52-es kilométernél fél pályán halad a forgalom. A sofőr letért az útról, a fák közé sodródott. A balesetben egy ember kiesett a járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom – tették hozzá.

Rovatok