Index Vakbarát Hírportál

Balesetek, több kilométeres torlódások – erre számítsunk ma az autópályákon

2023. október 14., szombat 11:33

Különböző munkálatok és balesetek miatt torlódik a forgalom az utakon. Érintik az M5-ös, az M1-es és az M3-as autópályát is.

Több autópályán is torlódik a forgalom; az M5-ösön egy korábbi karambol miatt Hernád térségében öt kilométeres a torlódás, mint ahogy az M1-es komáromi szakaszán is – írja az MTI. 

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 48-as kilométernél korábban egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. Az Örkény-Albertirsa csomópont után a lezárás feloldásával újra járható az autópálya, a torlódás feloszlóban van.

Az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon új terelést építenek ki. A 88-as és a 81-es kilométer között csak a leállósáv járható, öt kilométeres a torlódás.

Az M3-as autópályán Budapest felé, Hatvan térségében az 50-es és az 54-es kilométer között kiépített terelést bontják el, emiatt három kilométeres a torlódás. Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, a forgalom egy sávon újra megindult.

Rovatok