Index Vakbarát Hírportál

Cammogott egy taxis az Árpád hídon, majd feltépte a mögötte haladó autó ajtaját, és köpködött

2023. október 14., szombat 14:46

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, amikor egy taxis az Árpád hídon haladt. A taxis lassan ment, így a mögötte lévő autó elhaladt mellette, amitől felment a pumpa a taxisban, a piros lámpánál beelőzte az autót, majd ki is szállt.

Az elképesztő felvételeken az látható, ahogyan egy taxis dührohamot kap, amiért elhaladtak mellette. A videót a Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette.

Az Árpád hídon egy taxis 40-50-nel cammogott. Előtte üres volt minden, majd idegrohamot kapva rám tépte az ajtót, és köpködött. Engem nem ütött meg, csak az autó ajtaját erőteljesen feltépte. Közel állt, ideges volt, de valószínűleg a kamerának volt annyi visszatartó ereje, hogy nem fajult el jobban a dolog

– fűzte a felvételhez a videó készítője.

A videón az látható, ahogyan a taxis először akadályozta a mögötte haladó autóst azzal, hogy a belső sávban cammogott autójával, majd nagyon feldühítette, hogy elhaladtak mellette. Az Árpád hídról letérve meg is előzte a felvételt készítő autóst, és számonkérte, bár az nem világos, miért.

Rovatok