Index Vakbarát Hírportál

Saját autója zuhant rá egy férfire, kézzel kellett kiásni

2023. október 17., kedd 14:47

Saját autója zuhant rá arra a férfire, aki vasárnap délután Kiskunhalas és Imrehegy között autójával az esős időben megcsúszott, letért az útról és becsapódott a fák közé. Az autóban a sofőrön kívül még hárman utaztak, köztük egy tíz év körüli gyerek.

Az autót vezető férfi nem volt bekötve, így a becsapódáskor kirepült az ablakon, majd a jármű rázuhant a testére. Az autó mindenhol behorpadt, hátsó ablaka kitört, a vezető oldali ajtó kinyílt – számolt be a Tények.

Egy arra járó autós azonnal a bajba jutott segítségére sietett. Átvizsgálta a sérültet, aki eszméleténél volt, és szerencséjére gerincsérülést se szenvedett, sőt lábait is tudta mozgatni. A segíteni próbáló férfi először emelővel próbálta kimenekíteni, de mivel az belesüppedt a földbe, így végül puszta kézzel ásta ki a saját kocsija alá szorult embert.

A helyszínre érkező mentőhelikopter kórházba szállította az utasokat. Az autó alá szorult férfi mindkét lába súlyosan megsérült; a másik három embert könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Rovatok