Index Vakbarát Hírportál

Kutyasétáltató nőre támadt egy miskolci szatír

2023. október 24., kedd 12:27

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki Miskolcon az egyik futballstadion környékén egy kutyát sétáltató nő irányába ment, mellé érve egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé, és megmarkolta intim testrészét.

A vádirat szerint a vádlott 2022. július elején a délutáni órákban az egyik miskolci futballstadion környezetében tartózkodott. Az utcán hazafelé tartott két nő, akik közül az egyik kutyát sétáltatott. A kutyatulajdonos nő látásból már ismerte a vádlottat, kinézete és korábbi viselkedése miatt félt tőle.

Amikor pedig a vádlott az irányába imbolyogva elindult, és egyre közelebb került, a nő megfogta a kutyáját, ekkorra a vádlott mellé ért, és egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé, és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét.

A sértett rákiabált, és reflexmozdulattal, nagy erővel ellökte magától. A vádlott ezután továbbsétált.

A vádlott kóros elmeállapotú, esetében a bűnismétlés lehetősége fennáll.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlott tekintetében a kóros elmeállapot mint büntethetőséget kizáró ok miatt a vád alóli felmentését kezdeményezte, egyidejűleg indítványozva kényszergyógykezelésének elrendelését – írja közleményében az ügyészség.

Rovatok