Index Vakbarát Hírportál

Felborult egy kamion az M5-ös autópályán, egyre nagyobb a forgalom

2023. október 30., hétfő 07:36 | aznap frissítve

Több helyen is torlódás és élénk forgalom alakult ki hétfő reggelre az ország főbb autóútjain. Van, ahol baleset, máshol hídjavítás miatt érdemes hosszabb menetidővel számolni.

Felborult egy kamion hétfő reggel az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét elkerülő szakaszán. A 80-as kilométernél emiatt csak araszolva lehet haladni, a forgalom torlódik – írja az Útinform.

Horváth Erika sajtóreferens tájékoztatása szerint a baleset a reggeli órákban történt Kecskemét térségében, a helyszínelés után a jármű műszaki mentését két órán át, előreláthatóan 11.20-ig teljes útlezárás mellett végzik.

Félpályás útzár van a 3-as főúton Kistarcsán, mivel a 18-as kilométernél korábban két személyautó összeütközött.

Lezárták a külső sávot az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a káposztásmegyeri csomópontnál. Ennek oka, hogy a 74-es és a 72-es kilométer között hídjavítás zajlik.

Szintén élénk a mozgás a főváros felé az M3-as autópályán, ahol a 12-es kilométernél már telítettek a sávok.

Erős járműmozgásról érkezett jelentés a 10-es főúton, az ürömi körforgalomtól befelé; a 31-es főúton Mende és Maglód között a főváros felé; az 51-es főúton, Taksonynál, illetve a Csepel-sziget útjain.

Rovatok