Index Vakbarát Hírportál

Halálos áldozata is van a balesetnek, amelyben magyar futballisták sérültek meg

2023. november 4., szombat 13:15 | aznap frissítve

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint péntek éjfél előtt árokba borult egy személyautó Döge régiójában, a 4-es főút 322-es kilométerszelvényénél. A balesetben két magyar futballista is érintett volt, egyikük súlyos állapotban lélegeztetőgépre került. Frissítés: utóbb kiderült, hogy az illető belehalt sérüléseibe.

A Szabolcs Foci Info úgy értesült, hogy a felismerhetetlenségig összetört személyautóban összesen öt ember utazott, köztük két futballista.

A portál birtokába jutott információk szerint

a Mándok megyei első osztályú csapatának támadója lélegeztetőgépre került a baleset után. 

A Fényeslitke labdarúgója szintén kórházba került, az állapota stabil.

A baleset következtében az utasok beszorultak a járműbe, őket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, és adtak át a mentőknek. Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták – írta meg a Szabolcsihír.

Meghalt az egyik sérült 

Frissítés: az RTL Híradó értesült arról, hogy az autóban utazó személyek egyike később, a kórházban belehalt sérüléseibe. 

Közlésük szerint a baleset sérültjeit három sürgősségi osztályra szállították, az életveszélyes sérült Debrecenbe került. A Híradó úgy tudja: hiába küzdöttek az életéért, már nem lehetett megmenteni.

Az RTL szerint az áldozat mindössze 21 éves volt, és hátul ült a kocsiban.

Ennél többet nem árultak el róla. A többi súlyos sérültről viszont azt írták, hogy stabil az állapotuk, de van, akit lélegeztetőgépen kezelnek, köztük azt a sportolót is, aki az autót vezette.

Rovatok