Index Vakbarát Hírportál

B*zizó táblát helyeztek ki Baranya vármegyében

2023. november 13., hétfő 07:47

Rejtélyes molinó jelent meg csütörtökön reggel Pogány határában, amelyen trágár szavakkal figyelmeztetik a gyorshajtókat. A Baranya vármegyei település önkormányzata nem tudja, ki helyezhette el a feliratot.

Ragasztószalaggal rögzítettek egy gyorshajtásra figyelmeztető molinót a Baranya vármegyében található Pogányban. A feliratot a helyi ismertetőtáblára tették, közvetlenül a település határát jelző közlekedési tábla mögé – szúrta ki a Baranya vármegyei hírportál.

Aki 50-nél gyorsabban megy a faluban, az b*zi

– hívja fel rá az autósok figyelmét a molinó.

Juhász Zoltán polgármester a lapnak elmondta, hogy nem tudják, ki tehette ki a molinót, ugyanakkor nem is terveznek nyomozni utána, mivel „más dolguk is van”. 

Hozzátette, hogy a faluban nincs átmenő forgalom, így a kiírás leginkább a helyieknek szólhat. A település független polgármestere elismerte, hogy a probléma valós, ugyanakkor szerinte egy önkormányzat nem fogalmazhat ilyen stílusban, még akkor sem, ha „így is gondolják”.

Az önkormányzat azóta leszedette a molinót. Juhász Zoltán szerint a gyorshajtást jelezték már a rendőrségnek is, emellett egy demonstráció ötletével is megkeresték már a hatóságot. 

Rovatok