Index Vakbarát Hírportál

Súlyosan megsérült Oszter Sándor özvegye, meg kellett műteni

2023. november 13., hétfő 09:18

Kórházba került Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella. A zongoraművész alkarja komoly sérülést szenvedett, miután a saját, illetve lánya, Alexandra kutyái egymásnak estek.

Oszter Sándor özvegye a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kutyák harapták meg a karját. Failoni Donatella arról írt, hogy az incidens következtében meg kellett operálni a kezeit a váci kórházban, ahol egy hetet feküdt. A baj akkor történt, amikor a zongoraművész megpróbálta szétválasztani az egymásnak ugró kutyákat.

A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva

– tárta fel a részleteket Failoni Donatella a Bors szerint. 

Oszter Sándor színművész 2021. október 30-án, 73 éves korában halt meg. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész haláláról felesége, Failoni Donatella tájékoztatta a nyilvánosságot a Facebook-oldalán. Oszter Sándor halála előtt nem sokkal még színpadon állt, szívinfarktusban vesztette életét.

Rovatok