Index Vakbarát Hírportál

Megbénulhat a fővárosi közlekedés a Magyarország–Montenegró-labdarúgómérkőzés miatt

2023. november 19., vasárnap 10:38

A november 19-én 15 órai kezdettel megrendezése kerülő Magyarország–Montenegró-labdarúgómérkőzés miatt a Puskás Aréna környékén közlekedési változásokra és lezárásokra kell számítani.

Vasárnap 13 órától a Puskás Aréna környékén számos közlekedési változásra és lezárásra kell számítani a Magyarország–Montenegró-labdarúgómérkőzés miatt.

A BKK felhívta a figyelmet, hogy a Puskás Aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért kérik, hogy a járataikat igénybe véve közelítésék meg a helyszínt. A mérkőzés előtt és után a megszokottnál sűrűbben közlekedik az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A Puskás Aréna megközelítése

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni. A stadion gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.

A BKK járatait igénybe véve a stadionba az alábbi módokon juthatunk el:

Lezárások

Várhatóan lezárják

Közlekedési változások

12 és 18 óra között az alábbi közösségi közlekedési változások lépnek életbe:

Várhatóan 16:30 és 17:30 között lezárják a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, ekkor a 75-ös trolibusz mindkét irányban az Ajtósi Dürer sor – Hungária körút útvonalon terelve közlekedik, valamint a 77-es trolibusz módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár.

Rovatok