Index Vakbarát Hírportál

Gyerekkel ment rabolni egy nő Ongán, majdnem megkéselt valakit

2023. november 20., hétfő 06:49

Halálos fenyegetés ért egy fiatal lányt Ongán, egy nő késsel támadt rá, amiért nem kapta meg a telefonját. A támadó nem állt le, ezt követően egy pékséget is kirabolt. A nővel egy gyerek is volt, aki mindkét eseményt végignézte.

A Tények információi szerint egy ongai nő a napokban követni kezdett egy lányt, és többször utánaszólt, hogy segítsen neki megtalálni a fűben elvesztett mobilját. A lány világítani kezdett saját telefonjával, amire a nő megdicsérte a mobilt, és többször is elmondta, hogy az mennyire tetszik neki. A lány erre megijedt és gyors léptekkel hazafele indult.

A nő azonban utánament, megragadta a karját és a zsebéből előrántott késsel megfenyegette, hogy ha nem kapja meg a telefont, akkor megszúrja őt.

Erre a lány hangosan kiabálni kezdett, mire támadója megijedt és elszaladt a vele lévő gyerekkel együtt. 

A Tények úgy tudja, a nő a késes fenyegetőzés után sem állt le, ugyanis

betért egy közeli pékségbe, és ellopott 150 ezer forintot a kasszából.

Az ott dolgozó eladó azt mondta, mostanában egyre több ehhez hasonló eset történik a környéken.

A kolléganőm dolgozott aznap, bement hátra a raktárba sepregetni. Ekkor hallotta, hogy csapódik az ajtó, majd mire kiért, addigra a kassza már üres volt

– mondta az eladó, aki arról is beszélt, hogy a tolvajt jól ismerik, ugyanis helyi lakos. A rendőrség letartóztatta a nőt, aki akár több évre börtönbe kerülhet.

Rovatok