Index Vakbarát Hírportál

Halálba zuhant egy idős asszony egy társasházban Budapesten

2023. november 21., kedd 20:25 | aznap frissítve

Kizuhant egy budapesti társasházból egy idős asszony kedd délelőtt. A 68 éves nő a helyszínen meghalt – erősítette meg az Index megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Információink szerint egy Kossuth térhez közeli társasház belső udvarára ugrott ki a egy nő kedden. 

A rendőrségre november 21-én 11 óra 43 perckor érkezett bejelentés, hogy egy V. kerületi társasház belső udvarára zuhant egy nő – közölte az Index megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

 A 68 éves nő a helyszínen meghalt. 

Mint írták, a nyomozók a balesettel kapcsolatban helyszíni- és halottszemlét tartottak, ennek során nem találtak bűncselekményre, idegenkezűségre utaló jelet. A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Novemberben több hasonló eset is történt

Ahogy az Index beszámolt róla, november elején szándékosan feküdhetett a vonat alá egy 16 éves sümegi fiú, miután iskolatársai fizikálisan és verbálisan is zaklatták. Az ügyben a rendőrség nyomozást és a belső vizsgálatot indított a tapolcai középiskolában. 

Szintén öngyilkosságot akart elkövetni novemberben egy 15 éves középiskolás Budapesten. A fiatal szerelmi bánatában ugrott ki egy zuglói társasház nyolcadik emeletéről. A középiskolás csodával határos módon túlélte a zuhanást. A fiatal túléléséhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések miatt egy fellazult földes területre esett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok