Index Vakbarát Hírportál

Két baleset is történt Budapesten

2023. november 23., csütörtök 09:39

Két személyautó, illetve egy személyautó és autóbusz is ütközött csütörtökön reggel Budapesten. A balesetek helyszínén forgalmi akadály alakult ki.

Összeütközött két gépkocsi a XVII. kerületi Gyöngytyúk utcában, a Bojtorján utca közelében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az ütközés erejétől az egyik jármű egy villanyoszlopnak csapódott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó kocsikat. Az esethez várják a társhatóságot, valamint az áramszolgáltató szakembereit is – tették hozzá.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy másik baleset is történt Budapesten: egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó ütközött össze a XIV. kerületben, a Thököly út és a Columbus utca kereszteződésében.

A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az egység a társhatóságokat, valamint a közösségi közlekedési társaság és a közterület-fenntartó szakembereit is a helyszínre kérte, ahol forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt – olvasható a közleményben.

Rovatok