Index Vakbarát Hírportál

Buzogányt és szamurájkardot is találtak egy bagi bűnbanda tagjainál

2023. november 29., szerda 12:43

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt. Lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak.

Az egyik férfi egy új típusú pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját.

A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfival kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak – közölték a police.hu oldalon.

Mint írták, a lakóhelyek átkutatásakor lefoglalt tárgyak alátámasztják, hogy a férfiak nem riadnak meg az erőszaktól: buzogány, szamurájkard, símaszk, sőt még egy hamis rendőrigazolvány-tok is előkerült.

A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Vizsgálják, hogy a gyanúsítottakhoz köthető-e további bűncselekmény – áll a közleményben.

Rovatok