Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt Nyárlőrinc határában

2023. november 30., csütörtök 15:23

Egy ember meghalt egy személyautó és egy kamion frontális ütközésében Nyárlőrinc határában csütörtökön – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Azt írták, hogy a hajnalban történt balesetben egy Nyárlőrinc felé tartó személygépkocsi a 44-es főúton a település határában egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy szemből érkező, román rendszámú nyerges vontatóval.

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a személyautóba szorult embert a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és nyárlőrinci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Az autót vezető 54 éves tiszasasi férfi azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség. A helyszínelés és a műszaki mentés végeztével lesz újra járható a 44-es főút – tették hozzá. 

Azóta a rendőrség egy frissebb közleményben arról számolt be, hogy befejeződött a helyszínelés, és ezzel megszűnt a forgalomkorlátozás is az M44-es főúton

Rovatok