Index Vakbarát Hírportál

„Többségből mindig könnyű” – mondta Lázár János, aki 40 aktivistát küld a vajdasági magyar párt kampányára

2023. december 1., péntek 19:58

Lázár János, építési és közlekedési miniszter Palicson járt a Szabadka–Szeged vasútvonal felavatásán, ahol azt közölte a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) helyi tagjaival, hogy negyven aktivistával segíti őket a december 17-i előrehozott parlamenti választásokon.

Lázár János választókerületének negyven aktivistája segíti majd a Vajdasági Magyar Szövetséget (VMSZ) és Alekszandar Vucsics kampányát a december 17-i előrehozott parlamenti választásokon – írja a HVG

Meg kell őket dolgoztatni, mert otthon el vannak kényelmesedve, többségből mindig könnyű

– mondta a Fidesz építési és közlekedési minisztere. 

Lázár a Szabadka–Szeged vasútvonal felavatása után találkozott a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) helyi tagjaival, akiknek kampánytippeket is adott Palicson. Elhangzott az is, hogy negyven emberrel segíti majd a kampányt, hiszen a VMSZ vezetője a jövő évi magyar választási kampányra szintén segítséget ígért.

A találkozóról videó is készült:

A december közepi választáson Orbán Viktor szövetségesének pártja mérkőzik meg az összefogásban induló baloldali-liberális ellenzékkel. A Vajdasági Magyar Szövetség Vucsicsot támogatja, Lázár úgy fogalmazott, hogy aki Pásztor Bálintra, a VMSZ vezetőjére voksol, az Vucsicsra voksol.

Rovatok