Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy gödi férfi rendőri igazoltatás közben

2023. december 1., péntek 17:29

A rendőri igazoltatás elől próbált elmenekülni egy gödi férfi kedd este, akit azért állítottak meg, mert korábban már eltiltották a vezetéstől. Autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak nála.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei november 30-án késő este igazoltattak egy sofőrt Gödön, akiről tudták, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől – írja a police.hu. 

A rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani. Később a kocsiból nem akart kiszállni, valamint támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték, megbilincselték és a szolgálati autóba ültették. Autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak nála.

Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott.

Eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket.

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak rajta segíteni, a férfi a helyszínen elhunyt.

A megdöbbentő haláleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.

Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást.

A rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.

Rovatok