Index Vakbarát Hírportál

Félbeszakadt az egyik ATV-s műsor, mert rosszul lett valaki az épületben

2023. december 13., szerda 17:11

Az ATV Géniusz című műsora szakadt félbe, miután egy nő rosszul lett a büfében. A stúdióba, ahol az említett műsor zajlott egy munkatárs rontott be, hogy segítséget kérjen, szerencséjére épp két orvos mérette meg magát a tudásalapú vetélkedőben. A nő pedig egy nappal később már hazamehetett a kórházból.

Hacsek Gábor és Kovács Attila csapott össze december 4-én a Géniuszban. Hacsek Gábor lánya a közösségi oldalán mesélte el, mi is történt az ominózus forgatáson még a nyáron, amikor a műsort felvették.

9–2-nél állt a játék valamelyik fordulóban, amikor apám és Attila vártak, vártak, vártak, de csak nem jött a kérdés. Már éppen elkezdtek feszengeni, hogy vajon milyen technikai malőr történt, amikor egyszer csak berontott valaki, hogy orvost, orvost, egy hölgy rosszul lett a büfében. Apám és Attila természetesen rögtön elfelejtkeztek a játékról, és rohantak le segíteni

- írta.

A naphire.hu szerint a műsort még még a nyáron vették fel, így nemcsak a stúdióban, hanem az egész épületben is fülledt meleg volt. A portál szerint a két orvos azonnal leszaladt a büfébe, majd miután megvizsgálták a nőt, riasztották a mentőket.

Természetesen ez a kis intermezzo nem befolyásolta az eredményt, hiszen mindkét orvos egyaránt kizökkent a játékból. Ki tudja, mi lett volna, ha egy orvos és egy random ellenfél játszik, és csak az orvosnak kell kirohannia, a másik addig ott áll és pihen. Viszont ami miatt megmosolyogtató ez a történet, hogy szegény hölgy (ha lehet ilyet mondani) a »legjobbkor« lett rosszul, hiszen az »orvost!« felkiáltásra ketten is odarohanhattak a stúdióból

– olvasható Hacsek lányának a bejegyzésében.

A szemtanúk szerint a hölgy már attól megnyugodott, hogy két orvos volt rögtön mellette, sőt a mentők is nagyon gyorsan a helyszínre érkeztek, végül a kórházba szállítás után egy nappal haza is engedték.

Rovatok