Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor megmutatta Erdogannak, ki a város legjobb sofőrje

2023. december 19., kedd 19:04

Recep Tayyip Erdogan egy autóval lepte meg Orbán Viktort legutóbbi látogatásakor, amit ki is próbált a két vezető. Erről most egy videó is napvilágot látott.

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor egy lóval ajándékozta meg Recep Tayyip Erdogant, míg a török elnök egy autóval lepte meg a magyar miniszterelnököt. Erdogan Novák Katalin köztársasági elnökkel is találkozott.

Magyarország miniszterelnöke többször is tanúbizonyságot tett már róla, hogy tud vezetni. Volt, amikor Chuck Norrist furikázta, miközben „utcai harcos” mivoltáról elmélkedett. De Lázár János is ült már mellette, bár a miniszter kevésbé volt magabiztos, mint a kormányfő. 

Most pedig a török elnöktől kapott vadonatúj autójával vitte el egy körre Erdogant Orbán Viktor, amiről egy videót is közzétett Facebook-oldalán. 

Most a város legjobb sofőrje fog vezetni, elnök uram

– ezzel a kijelentéssel vágott neki az útnak Orbán Viktor, aki a videó leírásában megjegyezte: „Viktor Fittipaldi a volánnál”.

A videóból az is kiderült, hogy a török gyártmányú autó 435 lóerőre képes, így jó üzletnek tartja Orbán Viktor, hogy egyetlen lovat adott ajándékba.

(Borítókép: Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan 2023. december 19-én. Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Rovatok