Index Vakbarát Hírportál

Oppenheimer vagy Barbie? Már a Golden Globe nyerteseire is lehet fogadni

2023. december 23., szombat 09:04

A Vegas.hu a hazai online sportfogadási piac egyik legnagyobb szereplőjeként különleges fogadási kategóriát nyitott meg a játékosok előtt. Oppenheimer vagy Barbie? Martin Scorsese vagy Christopher Nolan? Natalie Portman vagy Jennifer Lawrence? Leonardo DiCaprio vagy Bradley Cooper? A Filmtipp fogadásoknál az egész világot lázban tartó Golden Globe-díj főkategóriáinak győzteseire lehet fogadni.

A nemzetközi filmvilágban elérkezett a sokak által várt téli díjszezon, amely során legendák születhetnek – vagy épp régóta dédelgetett álmok dőlhetnek romba. Mára teljesen megszokottá vált, hogy családtagok, barátok, kollégák, vagy épp osztálytársak kisebb-nagyobb társaságban tippelnek a reménybeli díjazottakra. A Vegas.hu legújabb fejlesztésének köszönhetően szombattól mindezt biztonságos körülmények között is megtehetik az izgalomra vágyók, méghozzá kezdésként a január 7-én esedékes Golden Globe-gála kilenc főkategóriájában.

Az angolszász nyelvterületen már jól ismert az entertainment betting, most Magyarországon is tágra nyitjuk a kaput a szórakoztatóipar és popkultúra kiemelt eseményei előtt

– mondta Koppány Gergely, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. sportfogadás üzletágának igazgatója.

Hozzátette: így már nemcsak a sport-, hanem a filmrajongók is kamatoztathatják az évek alatt megszerzett tudásukat és rutinjukat.

„Fontosnak tartjuk, hogy a magyar játékosoknak rendszeresen izgalmas újdonságokat kínáljunk. Ezért a sportfogadási szolgáltatásaink bővítésén túl tervezzük azt is, hogy a Golden Globe- és az Oscar-díj mellett a jövőben újabb fogadási lehetőségeket biztosítsunk többek között a televíziózás és a celebek világában is” – jegyezte meg a szakember.

Díjak és fogadások kilenc kategóriában

A Vegas.hu oldalán tehát szombattól az alábbi jelöltekre lehet fogadásokat tenni. Akár egyenként, akár kötésben, épp úgy, mint egy sportfogadásnál. Kötés, vagyis több jelölt kombinálása esetén nagyobb a kockázat, de természetesen a nyeremény is. 

Az Oscar-díj előszobájának is nevezett 81. Golden Globe-gála 2024. január 7-én, helyi idő szerint 17 órakor veszi kezdetét a Los Angeles-i The Beverly Hilton Hotelben.

LEGJOBB DRÁMA

LEGJOBB MUSICAL VAGY VÍGJÁTÉK

LEGJOBB RENDEZŐ

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ DRÁMÁBAN

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ DRÁMÁBAN

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ MUSICALBEN VAGY VÍGJÁTÉKBAN

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ MUSICALBEN VAGY VÍGJÁTÉKBAN

LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ

LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ

Rovatok