Index Vakbarát Hírportál

A sportolástól és az alvástól a kormány meggyengítéséig – ezek Dobrev Klára fogadalmai 2024-re

2023. december 31., vasárnap 11:43

Dobev Klára magánemberként és politikusként is felkészült a 2024-es évre. A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője terveiről egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban számolt be.

Mint megírtuk, Gyurcsány Ferenc DK-elnök már közzétette, milyen új évi fogadalmai vannak 2024-re. Nem sokkal később felesége, Dobrev Klára is egy hasonló videóval rukkolt elő. Az árnyékkormány miniszterelnöke egy Szolnokra tartó úton, a kocsiban ülve mesélte el, mit kíván tenni jövőre.

Hangsúlyozta, hogy ő is olyan, mint az emberek többsége, tele van új évi fogadalmakkal, és ezek egy része a magánéletéhez kapcsolódik.

Többet fogok sportolni, több időt töltök a gyerekekkel, egészségesebben étkezem, többet alszom

– sorolta, majd rögtön hozzátette, hogy politikusként neki mégiscsak egyetlen dolog a fontos, mégpedig az, hogy miképp gyengítik, majd döntik meg Orbán Viktor rendszerét.

Csak ezen jár az agyam, mert nincsenek csodák, nincsenek messiások, csak még több munka van. El kell juttatnunk minden egyes magyar emberhez, hogy van alternatíva

– fogalmazott Dobrev Klára, megjegyezve, hogy ha ehhez még több rendezvényre, városba, faluba kell elmenniük, és ezzel párhuzamosan még inkább építeniük kell a nemzetközi kapcsolataikat, akkor ezt fogják tenni.

2024 legfontosabb fogadalma, hogy még többet kell dolgozni

– jelentette ki a DK EP-képvsiselője.

Rovatok